Dušeci bez opruga

MEMORY FLEX dušeci

Odaberite dimenziju:

Količina:

Cena:

Opis i karakteristike


Garancija


Visina 15 cm


Tvrdoća


Confidence


Memory pena


Periva navlaka


HR pena

Dušek ima jezgro od visoko otporne, hladno livene poliuretanske pene koja poseduje izuzetnu elastičnost i trajnost. Na nju naleže sloj memory pene (takođe poznata kao visco elastic pena) koja se izuzetno prilagođava obliku tela. Pena koja pamti, uvek se vraća u prvobitno stanje i na takav način obezbeđuje maksimalnu udobnost. U toku spavanja neutrališe zone pritiska jer se pod težinom i temperaturom tela oblikuje pružajući ravnomernu potporu. Memory pena je prvi put našla primenu u industriji aerodinamike za smanjenje i ublažavanje delovanja gravitacine sile.
U današnje vreme je našla svoju primenu u medicini jer se primenom memory pene oslobađa od stresa i napetosti na bolnim delovima tela i omogućava da krv nesmetano cirkuliše, kroz pritisnute delove tela čime se osigurava dubok i miran san bez suvišnog okretanja.
Navlaka na sebi ima rajfešlus sa 3 bočne strane što omogućava da se po potrebi skine radi provetravanja ili pranja. Idealan je za savitljivu ili letvičastu podlogu.

Osnova:
HR pena visine 10 cm

Punjenje:
Memory pena visine 2 cm (obostrano)

Navlaka:
od visoko kvalitetnog platna odrađenog po nemačkoj tehnologiji, proštepano sa koflinom i reteksom. Platno zadovoljava Oeko-Tex Standard 100. Navlaka ima rajsfešlus sa 3 bočne strane.

Dimenzije:
80/90/140/160 x 190/200

Visina:    
cca 15 cm

Garancija:    
24 meseca

Ostali proizvodi kategorije - Dušeci bez opruga

NATURAL COCO dušeci

Natural Coco je dušek čije je jezgro od poliuretanske pene na koju obostrano naleže gumirani kokos koji daje dobru potporu telu. Gumirana vlakna kokosa spadaju u kompaktnu, čvrstu podlogu ali i elastičnu podlogu koja može da podnese i veće težine. Na obe gumirane table kokosa, koje su osnovni elementi konstrukcije nanosi se po tabla lateksa koja dušeku osigurava udobnost. Ovaj dušek stvara bezbedno, komforno i prirodno okruženje za spavanje. Navlaka na sebi ima rajfešlus sa 3 bočne strane što omogućava da se po potrebi skine radi provetravanja ili pranja. Dušek Natural Coco je našao široku primenu među ljubiteljima prirodnih materijala i preporučuje se osobama koje žele jaču potporu za svoje telo.Osnova:     Poliuretanska tabla visine 5 cmPunjenje:    Gumirani kokos visine 2 cmPerforirana lateks tabla 3,5 cmNavlaka:    od visoko kvalitetnog platna odrađenog po nmeačkoj tehnologiji, proštepano sa koflinom i reteksom. Platno zadovoljava Oeko-Tex Standard 100. Navlaka ima rajsfešlus sa 3 bočne strane.Dimenzije:     80/90/140/160 x 190/200Visina:    cca 17 cmGarancija:    24 meseca

od 31,123.00 rsd
od 21,786.00 rsd

NATURAL LATEX dušeci

Natural Latex je dušek čije jezgro čini latex blok, tj. materijal koji je dobijen preradom prirodnog kaučuka. Karakterišu ga visoka elastičnost i jako izražene antibakterijske osobine.Jezgro latexa sadrži sedam zona tvrdoće koje su raspoređene prema potrebama tela. Ovo se postiže nizom bušenih otvora kojima cirkuliše vazduh i stvara idealnu prozračnost, a samim tim regulaciju temperature i vlage. Platno na Natural Latexu ima posebnu karakteristiku da tokom sna održava temperaturu tela u optimalnom opsegu od 37°C. Dušeke od latexa preporučuju ortopedski hirurzi i kiropraktičari zbog izuzetne udobnosti, elastičnosti i prirodnog porekla materijala. Natural latex dušek je antialergijski i izuzetno je otporan na grinje i bakterije.Navlaka na sebi ima rajfešlus sa 3 bočne strane što omogućava da se po potrebi skine radi provetravanja ili pranja. Dušek koji je naišao na veliko interesovanje kod kupaca jer pruža kvalitetan san i izuzetnu udobnost.Osnova:    Lateks blok visine 14 cmNavlaka:    od visoko kvalitetnog platna odrađenog po nemačkoj tehnologiji, proštepano sa koflinom i reteksom. Platno zadovoljava Oeko-Tex Standard 100. Platno na Natural Latex-u ima i posebnu karakteristiku da tokom sna održava temperaturu tela u optimalnom opsegu. Navlaka ima rajsfešlus sa 3 bočne strane.Dimenzije:    80/90/140/160 x 190/200Visina:    cca 15 cmGarancija:    24 meseca

od 29,489.00 rsd

ORTOPEDICO dušeci

ORTOPEDICO dušeci

GALAXY dušeci
MEMORY Naddušeci

MEMORY Naddušeci